Antonio-motorjachten en trendy tenders dankzij Orange Yachting naar de Benelux

Antonio-motorjachten en trendy tenders dankzij Orange Yachting naar de Benelux

640 426 Roger Horn

Orange Yachting uit Sassenheim haalt zowel de Antonio-motorjachten als een aantal trendy tenders naar de Benelux. Het gaat bijvoorbeeld om de import van de D23, de D33 en de D43. De schepen werden tot nu toe in Spanje geproduceerd, dankzij Orange Yachting gaat de verkoop tevens in Nederland, België en Luxemburg plaatsvinden. Het gaat om een aantal bijzondere jachten, die het ook op de watersportbeurzen altijd goed doen. Roger Horn is blij met deze ontwikkeling, aangezien dat onder andere zal betekenen dat we de schepen in Nederland meer gaan zien.

Bijzondere serie jachten

De Antonio-jachten die Orange Yachting naar Nederland heeft kunnen halen kenmerken zich door de luxe uitstraling, het strakke design en de hoge mate van comfort. De gebruikte materialen zijn van het hoogste niveau. Op dit moment worden de schepen in Barcelona gebouwd, Orange Yachting zorgt ervoor dat het ook in Nederland mogelijk is om de jachten aan te schaffen. De polyesterdelen worden gemaakt door middel van vacuüminjectie, wat het mogelijk maakt om heel nauwkeurig te werken aan een materiaal dat op een zeer degelijke wijze in elkaar zit.

Roger Horn blij met actie Orange Yachting

Roger Horn is blij met de actie van Orange Yachting, aangezien dat volgens hem zal betekenen dat we zowel de Antonio-jachten als de trendy tenders meer in Nederland gaan zien. Wanneer het mogelijk is om deze schepen ook in Nederland te bestellen en af te laten leveren zal dat een positief effect hebben op het moois dat we de komende tijd op het water zullen zien. Wat dat betreft is de kans groot dat ook Roger Horn zelf binnenkort te vinden zal zijn op een van de jachten die Orange Yachting importeert, we zien hem namelijk regelmatig op het water.