Funda voor boten inmiddels behoorlijk succes

roger horn

Funda voor boten inmiddels behoorlijk succes

1024 682 Roger Horn

Enige tijd geleden werd NLyachts.com gelanceerd, een website zoals Funda, maar dan voor boten. Roger Horn was enthousiast, omdat het de Nederlandse markt voor zeilboten en mooie jachten nog beter op de kaart zal zetten. Horn geldt als liefhebber van deze schepen en zorgt er vanuit zijn passie graag voor dat hij goed op de hoogte is van wat er beschikbaar is. Zelf is hij actief binnen het vastgoed in Amsterdam, maar Horn is daarnaast ook regelmatig op het water te vinden.

Zoeken naar motorboten en zeiljachten

Via de website is het mogelijk te zoeken naar verschillende motorboten en zeiljachten. Uiteraard is het mogelijk enkele filters toe te passen of aan de hand van een merk, model, bedrijf of beschrijving heel specifiek op zoek te gaan. Op de website is het mogelijk een minimum- en maximumprijs in te voeren, net als een minimale of maximale lengte. Is het bouwjaar van belang? Ook daarvoor zijn filters aangebracht. Op die manier moet het via de website een stuk eenvoudiger om een geschikte boot te vinden en daar een bod op uit te brengen of het schip met andere kandidaten te vergelijken.

Meer dan 3.000 nieuwe en gebruikte schepen

Inmiddels staan er ruim 3.000 nieuwe en gebruikte schepen op de website en dat aantal loopt nog steeds op. De boten zijn er in allerlei prijscategorieën, van enkele tienduizenden euro’s voor een eenvoudig schip tot meer dan 7 ton voor de bijzondere Burlington Trawler Feadship van Van der Vliet Dutch Quality Yachts. Het lijkt aan te geven dat de markt de website goed lijkt te vinden. Roger Horn bladert er regelmatig doorheen, al vindt hij het daarnaast ook heerlijk om met anderen mee te varen en daar de contacten te leggen voor de handel in het vastgoed in Amsterdam.

Leave a Reply