‘Funda’ voor boten nu een feit

‘Funda’ voor boten nu een feit

1024 681 Roger Horn

Wanneer we een huis zoeken kijken we op Funda.nl, voor jachten bestond er eigenlijk nog niet zo’n website. Daar is verandering in gekomen dankzij NLyachts.com. Op de website staat het aanbod van inmiddels 60 gecertificeerde jachtmakelaars, de kans is groot dat het aanbod de komende tijd verder uitgebreid zal worden. Dat betekent dat het gemakkelijker wordt om online op zoek te gaan naar een mooi jacht. Onder andere Roger Horn is daar erg over te spreken, hij is liefhebber van de watersport en motorjachten en juicht dergelijke initiatieven daarom alleen maar toe.

Vraag vanuit de gecertificeerde jachtmakelaars

Volgens Ties van Os van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen was er vanuit de gecertificeerde jachtmakelaars in Nederland vraag naar een dergelijke website. Het aanbod is nooit op een dergelijke manier online geplaatst, waardoor hij de kans groot acht dat het een succes zal worden. De verschillende makelaars hebben hiermee de kans om de krachten te bundelen en hun aanbod beter onder de aandacht te brengen. Roger Horn laat weten dat hij een dergelijke opzet waardeert, het brengt kopers en verkopers immers gemakkelijker bij elkaar dan nu het geval is.

Roger Horn heeft interesse

Roger Horn staat bekend om zijn liefde voor de watersport en mooie jachten. Dankzij de website heeft hij in ieder geval de mogelijkheid om de jachten online te bekijken, hij heeft al laten weten dit binnenkort te gaan doen. Het zijn de Bond van Makelaars in Schepen en de HISWA Makelaars van de HISWA Vereniging die de handen ineen sloegen om tot de ontwikkeling hiervan te komen. De kans is groot dat de publiciteit voor de website de komende tijd toe zal nemen, waardoor meer en meer mensen net als Roger Horn online kunnen zoeken naar een jacht dat ze mogelijk willen kopen.