Hella Marine helpt aan boord energie te besparen

Hella Marine helpt aan boord energie te besparen

1024 788 Roger Horn

Hella Marine heeft innovatieve LED-verlichting voor aan boord ontwikkeld, die het goed mogelijk maar om energie te besparen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een dekschijnwerper in te zetten die beduidend minder energie verbruikt. Energie op zee is vaak schaars, waardoor het van belang is om daar op een zuinige manier mee om te gaan. Dit is iets waar LED-verlichting op een uitstekende manier aan kan bijdragen. Hella staat bekend om het gebruik van LED-technologie bij een laag energieverbruik, zoals ook met dit product het geval is.

Premium verlichting voor de marine industrie

Hella Marine introduceerde het product tijdens de METS 2015 in de RAI in Amsterdam, een beurs voor de watersport, motorjachten en de marine sector in het algemeen. Hella is een bekende leverancier van premium verlichtingsproducten voor de marine industrie en vormt daarmee een vaste klant tijdens de METS. Roger Horn kent het bedrijf en is te spreken over de ontwikkeling die zij laten zien, aangezien Nederland daarmee voorop loopt. De METS vindt dit jaar plaats van 17 – 19 november, al zal Horn daar zelf waarschijnlijk niet bij aanwezig zijn.

Roger Horn liefhebber van watersport en motorjachten

Roger Horn geldt als liefhebber van de watersport en motorjachten, daarnaast kijkt hij altijd met belangstelling naar ontwikkelingen binnen de sector die ons als land verder kunnen helpen. Mede dankzij Hella zijn we een belangrijke speler op het gebied van bijvoorbeeld LED-verlichting, waar we zowel op zee als op land steeds meer gebruik van gaan maken. Hella richt zich puur op toepassingen binnen de zeevaart. Roger Horn houdt er zelf van op het water te zijn, al is dat doorgaans op plezierjachten. Desalniettemin vindt hij de ontwikkelingen interessant en houdt hij het nieuws rondom de METS 2015 daarom wel degelijk met een schuin oog in de gaten.