Maritieme Innovation Experience 2015 brengt studenten en anderen bij elkaar

Maritieme Innovation Experience 2015 brengt studenten en anderen bij elkaar

640 400 Roger Horn

Tijdens de Maritieme Innovation Experience 2015 hebben bedrijven en studenten de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, naast liefhebbers op het gebied van jachten, watersport en boten in het algemeen. Het evenement vindt plaats op 12 november op de campus van RDM Rotterdam. Bedrijven hebben er de mogelijkheid om op zoek te gaan naar hun medewerkers van de toekomst, door talent te spotten dat veel kennis heeft of zorgt voor de juiste inspiratie binnen nieuwe projecten. Roger Horn volgt de ontwikkelingen en juicht een dergelijke bijeenkomst toe.

Kennis uitwisselen, beleving en inspiratie

Tijdens de Maritieme Innovation Experience 2015 is het mogelijk om kennis uit te wisselen, beleving te creƫren en voor inspiratie te zorgen. Dat zijn elementen waar Roger Horn enthousiast van wordt. Het is volgens hem van groot belang dat we zoveel mogelijk kennis uitwisselen en er samen voor zorgen dat er op het gebied van jachten en watersport beleving ontstaat. De maritieme wereld heeft van alles te bieden en is wat dat betreft uiterst interessant, mits we er alles uit proberen te halen door op een innovatieve manier samen te werken.

Roger Horn over programma en workshops

Roger Horn heeft het programma en bijvoorbeeld de workshops bekijken. De verschillende programmaonderdelen zorgen ervoor dat scholieren en studenten van het MBO en HBO de mogelijkheid hebben zich te presenteren en de markt te leren kennen. Aan de andere kant kunnen bedrijven gebruik maken van de workshops om na te gaan wie er talent heeft binnen de branche. Op deze manier komen toekomstige medewerkers en de bedrijven bij elkaar, door middel van een praktische aanpak. Dat is iets dat Horn enorm aanspreekt, ook binnen het vastgoed is het immers van belang om in de praktijk te laten zien wat er mogelijk is en wat iemand kan.