Open Dag met een visje was groot succes

Open Dag met een visje was groot succes

640 426 Roger Horn

Afgelopen 10 oktober was het zover, de Yacht Charter Urk hield de Open Dag ‘met een visje’. Het was een geslaagde dag, die bovendien de mogelijkheid bood om voor 2016 een motorjacht met korting te huren. Roger Horn was hier al vroeg van op de hoogte en greep de kans om nog even na te genieten van de mooie zomer van 2015. Reserveringen voor 2016 leverden tijdens de Open Dag een flinke korting op, waardoor het ook komend jaar mogelijk is om met flinke korting het water op te gaan.

Roger Horn en de haven van YCU

Roger Horn was zelf niet aanwezig, maar heeft uiteraard wel aandacht gehad voor de Open Dag. Hij is gek op motorjachten en is bovendien altijd te spreken over kortingen over het komende seizoen. Op zaterdag 10 oktober vonden er tal van activiteiten plaats, die ervoor zorgden dat de bezoekers tussen 10:00u en 16:00u een heerlijke dag hadden. Zij hadden aan het Keteldiep 13 op Urk de mogelijkheid om tijdens de Open Dag prachtige motorjachten te bekijken en bovendien een voordelige reservering voor het komende jaar te maken.

Liefde voor watersport

Roger Horn heeft een grote liefde voor de watersport en is daarom zeer te spreken over dergelijke initiatieven. YCU staat bekend als een motorbootverhuurbedrijf met een mooie vloot. Bezoekers konden de verschillende jachten bewonderen en daar een reservering voor maken. Uiteraard was er heerlijke vers gebakken kibbeling en gerookte zalm beschikbaar, waardoor het ook culinair niemand ergens aan ontbrak. Er was muziek aanwezig om de juiste sfeer te creëren. Wat dat betreft was het een geslaagde open dag voor de YCU, iets dat laat zien dat Roger Horn in Nederland niet alleen staat in zijn voorliefde voor motorjachten.