Vastgoed met Roger Horn

Roger Horn Vastgoed

Vastgoed met Roger Horn

819 546 Roger Horn

Roger Horn zoekt naar vastgoed

Roger Horn zoekt naar grachtenpanden om te renoveren en te verhuren. Amsterdam staat bekend om zijn panden aan de grachten. Het huren of kopen van een pand in Amsterdam is echter erg duur. Roger Horn wilt dit goedkoper maken. De panden worden gerenoveerd zodat er meer mensen tegelijk in een pand kunnen wonen. Er komen meerdere slaapkamers, een douche en een keuken. Zo wordt een pand niet van één persoon maar van meerdere mensen. Hierdoor kunnen de totale kosten van het pand worden verdeeld over meerdere mensen. Een prachtig initiatief dat onder andere vele huidige- en toekomstige studenten in Amsterdam enorm kan helpen.

Roger Horn zijn idee

Het idee is overgenomen van studentenwoningen. Zo kan iedereen een kamer huren via het vastgoed bedrijf van Roger Horn, in een pand aan de grachten van Amsterdam. Roger Horn is erg enthousiast over dit idee. Veel mensen willen graag in hartje Amsterdam wonen, maar het is voor de meeste mensen veel te duur. Vooral studenten die in andere steden wonen, maar in Amsterdam op school zitten, zouden dit ideaal vinden. De vraag hiernaar is erg hoog. Daarom zijn er regels verbonden aan het huren van een kamer in een grachtenpand. Zo mag je alleen een kamer huren als je student bent in Amsterdam en ook een baantje hebt om de huur te kunnen betalen.

Roger Horn en het realiseren van zijn plannen

Veel vastgoed bedrijven willen studentenwoningen in Amsterdam verhuren omdat deze altijd verhuurd worden tegen een hoge prijs. Roger Horn wilt studentenwoningen in Amsterdam goedkoper aanbieden. De reden achter dit initiatief zijn de studenten. Door de hoge huurprijzen van woningen in Amsterdam is het voor veel studenten onmogelijk geworden om te wonen in Amsterdam. Ook is in 2015 het nieuwe leenstelsel voor studenten ingevoerd. Door dit leenstelsel hebben studenten geen recht meer studiefinanciering. De student moet hierdoor meer geld gaan lenen bij familie of bij de bank om de schoolkosten te kunnen betalen. Dit maakt het voor studenten alleen nog maar moeilijker om in Amsterdam te gaan wonen. Roger Horn wilt met zijn initiatief de studenten helpen om alsnog betaalbaar in Amsterdam te kunnen wonen en niet iedere dag uren te hoeven reizen met het openbaar vervoer om op school te komen. Het gaat wat tijd en geld kosten om dit project te verzorgen maar dan levert het ook wat op. De Apollo vloog ook niet in één dag naar de maan.

Roger Horn en zijn onderzoek

Roger Horn heeft recent een kwantitatief onderzoek gehouden waarbij 300 respondenten zijn ondervraagd. De respondenten waren in dit geval 300 studenten die in Amsterdam hun opleiding volgden. Aan de respondenten werd onder andere gevraagd hoe zij opkeken tegen de plannen van Roger Horn. Ruim 95% van de respondenten vonden het een zeer goed initiatief en hopen dat het in de toekomst voor hun, maar ook voor toekomstige studenten, wordt uitgevoerd. Volgens vele studenten heeft het nieuwe leenstelsel het onmogelijk gemaakt om in Amsterdam te gaan wonen. Ook de huurprijzen worden als erg hoog beschouwd bij de studenten. “De huurprijzen in Amsterdam zijn ontzettend hoog. Voor een kleine ruimte betaal je al gauw de hoofdprijs in Amsterdam. Ook omstreken Amsterdam betaal je nog steeds een hoop geld. Daarom heb ik ervoor besloten maar bij mijn ouders thuis te blijven wonen”.

Roger Horn vastgoed en enkele voorbeelden van panden

Roger Horn is opzoek naar panden die geschikt zijn voor het project. Enkele panden in Amsterdam zijn zeer geschikt voor dit project. Deze panden zijn hieronder zichtbaar.

roger horn, roger horn apollo, roger horn vastgoed, roger horn faas

 

Benieuwd naar de persoon achter Roger Horn Faas Vastgoed? Bekijk hieronder zijn andere blogs over zijn passies!

 

YOU MIGHT ALSO LIKE

Leave a Reply