Vlootdag opent het zeilseizoen van 2016

roger horn

Vlootdag opent het zeilseizoen van 2016

1024 768 Roger Horn

Het zeilseizoen 2016 gaat weer bijna van start, de Vlootdag geeft daarvoor traditioneel het startschot. Dat betekent onder andere voor Roger Horn als vastgoedondernemer uit Amsterdam dat hij vanaf dat moment weer kan gaan genieten van de watersport. De Vlootdag zal plaatsvinden op zaterdag 9 april, wat dat betreft dienen de liefhebbers nog even geduld te hebben. Bovendien is het dit jaar de 25e keer dat de Vlootdag plaats zal vinden. Dat is reden voor een feestje, wat betekent dat het er extra feestelijk aan toe zal gaan in de Zuiderhaven van Harlingen.

Roger Horn liefhebber van de zeilsport

Roger Horn is een liefhebber van de zeilsport en kan daarom niet wachten tot het nieuwe seizoen weer van start gaat. Tijdens de Vlootdag liggen er in de haven een aantal mooie schepen van de bruine vloot. Er valt wat dat betreft voldoende te zien voor de liefhebbers. Er zullen daarnaast shantykoren aanwezig zijn, die zorgen voor de traditionele zang die hoort bij het leven als een zeiler. Er zullen tenslotte een aantal oude ambachten worden gedemonstreerd. Roger Horn werkt binnen het vastgoed in Amsterdam, maar is zijn liefde voor die oude ambachten en het zeilen nooit verloren.

Voldoende voor de kleine bezoekers

Er is verder voldoende te doen voor de kleine bezoekers, waardoor de Vlootdag een uitje voor het hele gezin kan vormen. Voor kinderen si er bijvoorbeeld een compleet speelparadijs waar zij zich de hele dag kunnen vermaken. Uiteraard is er begeleiding aanwezig om de kinderen goed in de gaten te houden, zodat de ouders van de schepen kunnen gaan genieten. Verder is er een historische kermis voor jong en oud. Er valt dit jaar tijdens de Vlootdag van alles te beleven, het is zelfs mogelijk om een stukje mee te varen met een van de traditionele schepen.

Leave a Reply